Movie : Big hero 6

Just watched it last night . Big Hero 6 is one of the anticipated movie this year for me so i think i’m trying to write a ‘review’ about it.

Big Hero 6 is a fun movie. Story wise kind of predicted, well it’s disney :p but i like the idea of mixing 2 cities in 1 place . San Fransisco and Tokyo, i can understand why Lasseter chose Tokyo, but San Fransisco ? i mean why not New York ? (New York deuii)

So in San Fransokyo they have San Fransokyo Tower which resemble Tokyo Tower, they also have Golden Gate , and what’s hanging on the city skyline i think it’s somehow looks like koinobori… i don’t know anymore :))) .

And we have Stan Lee being a cameo . I didn’t know this film originated from Stan Lee’s comic but they use only the title while the story n characters are totally different. I can imagine when the team had a meeting with Stan Lee , it’s gotta be like :
D/P (disney pixar)
SL (Stan Lee)
D/P : jd gini cyin, akik mo bikin pilem big hero 6 , tapi jln ceritanya begini .. bla bla bla
SL : oh gpp sih cyin pakek aja judulnya, tapi akika nongol juga ya di filmnya
D/P : beres cyin ~

Trus kenapa harus ngebancik , akik juga gak ngerti cyin :p

I cried in almost all the drama scene (secara gue cengeng) , especially when hiro lost his brother 😦 ya even though i don’t know how does it feel to have a big brother.

My favorite character among the six is definitely Baymax (i need the plushies stat !!), quoting myself after watched the first trailer , he’s ‘lucuk sugiru’ .  The second one is Fred. he’s so weird and high all the time, probably because of too much eating vetsin *halah*

Hmm i guess that’s all for the review., might post something about another movie (if i’m not lazy) pfftt~

cyuuss.. dah nek~

Posted from WordPress for Android

Getting lost

I can say that I work out more when I’m on a trip, especially when I got lost 😀

When me n my friends went to merlion park last September,  the route to Singapore flyer was closed due to F1. I thought I somehow can find a way to get to the flyer.  but after almost an hour walking my friends were giving up and then we took a cab. Padahal Singapore flyer nya sudah terlihat, hanya kami gak menemukan jalan ke pintu masuk berhubung banyak jalan yang ditutup. But then we conclude that taking cab never be a solution in Singapore when you get lost, uncle driver seems don’t know where to go, masih enak naik taxi di Jakarta deh -_-

(oh Dan ternyata Flyer nya memang tutup gara2 F1 -_-)

While in Jogja last may, my hotel is 10 min walk from Malioboro.

The same goes with Kyoto,  since our hotel in Shijo Dori, we can just walk for about 5 min to Gion, and through Higashiyama district to Kiyomizudera it took us about 2-3 hours (we stopped at almost everything that interesting)

The fact is I always lost couple of pounds when I’m on a trip :p
while on workdays I only walk for about 5-7 mins to get to the office
so to keep my health *haeh* I walk faster and do some circuit training before breakfast time (at least once in a week).

Posted from WordPress for Android

20081121

Mode: Fangirl
Listening To : Monday Michiru – Sands of Time

Tiba-tiba gw terpana ngeliat poster ini
kagrra club circuit 2008
Click to enlarge

Nao : Terlihat manglingi sekali..
Shin : Matanya itu loh bang! *gaya bencong*
Isshi : o_O ..naksir Fan-nya ..
Izumi : Makin cinta ama sweet leader satu ini ^^;
Akiya: Terlihat tampan ..ya diapain juga dia memang ganteng!!

Gak sabar nunggu foto versi solo nya keluar .. =3

Duhh..Isshi ..u look so da*n hot in that kimono ..apa emang kimono nya yg keren ya ? xD ..Pertama kali liat page ini di livejournal ..gw langsung menutup mulut dan menahan napas *klo gak bisa2 tereak2 gak berenti deh gue*..ha3 sampe berapa menit gw pelototin ini piku.. *nasib seekor fans*

Dan bodohnya baru gw sadari.. akiya looks even more cute with the hairdo he3..poni nya diangkat xD

20081120

Watching : Kagrra-Satsuki (from Peace n smile carnival tour 2005)

Baru balik dari beraktivitas , badan gw sakit semua >.< sampe jempol gw ikut2an gak enak gini xD .’.hey jempol!..kamu jangan bersekongkol dengan yg lain lah..neken space bar jadi males gini rasanya’

Jadi posisi gw sekarang seperti biasa di depan leptop ..nyanyi2 satsuki sambil mengetik dengan tidak jelas ..sambil ditemenin beginian

monster gula
dosa hari ini~

ekekekkeke..makan malem saya ini.. padahal rencananya mo buat aglio olio ..tapi tangan ini males iris2 bawang putih..lagian ada cake berkalori tinggi ini…yg gw yakin dalam beberapa detik lagi juga bakalan lenyap dari muka bumi itupun sudah cukup membuat kadar gula dalam darah gw melonjak hu3

ps: gak ngerti kenapa pic di prev post gak mau nongol…dah gw pindahin ke wp sieh..awalnya di upload di ember foto..mungkin wp sma si ember lagi musuhan..

to:nanditah
daku tak datang ke PB !!  reportase dan poto2nya ditunggu ya he3..